За нас

ТУИ България ЕООД е част от TUI Group и е водещ туроператор в страната, обслужващ повече от 250 000 туриста годишно. Създадена през 1995 година, компанията разширява своя бизнес всяка година и днес поставя стандартите и води тенденциите в туристическия бизнес в България.
 
В трите офиса на ТУИ България, разположени във Варна, Бургас и Слънчев бряг работят над 150 висококвалифицирани служители , които ежедневно се ръководят от мисията на дружеството: „Работим така, че хората да се усмихват!“. Основните услуги, които предлага ТУИ България са: трансфери, екскурзионно обслужване, хотелско договаряне, обслужване на круизни компании, организиране на обиколни пътувания, съдействие за организиране на специални и бизнес събития.

Благодарение на дългогодишното си присъствие в туристическия бранш, ТУИ България има утвърдени позиции и отлични взаимоотношения с всички доставчици на туристически услуги. Това ни дава предимството да можем да удовлетворим изискванията и на най-взискателните гости, като предложим качествена услуга при отлична цена.

Ще се радваме, ако в наше лице откриете доверен партньор в света на пътуванията!
 
 
 
 
Read more