КУЛИНАРЕН УРОК

Инсентиви1
Инсентиви2
Инсентиви3
Инсентиви4
Инсентиви5
Инсентиви6
Инсентиви7
Инсентиви8
КУЛИНАРЕН УРОК
Накратко:
Клиент: Технофос ЕАД
Събитие: Кулинарен урок и дегустация на вино
Място на провеждане: Варна, България
Услуги: Кетъринг, транспорт, забавление, екскуроводско обслужване, фотограф
Тип събитие: Тиймбилдинг
Брой участници: 20
 
Акценти:
  • Международният мениджърски екип искаше да участва в тийм билдинг, който да покаже чара на България.
  • Заедно с представителите на клиента създадохме интригуваща игра, включваща двете най-популярни български черти – любовта към доброто вино и добрата храна.
  • За събитието избирахме частна стара винарна със собствен уютен ресторант. Сертифициран сомелиер и готвачът на ресторанта споделиха своите знания и умения с участниците.
  • Сомелиерът представи три от най-добрите вина, направи кратка презентация на изкуството за дегустиране и участниците имаха възможността да опитат сами вината. След това, разделени в екипи, те трябваше да покажат наскоро придобитите умения и да определят вкусово виното. Накрая всеки получи лично подготвен сертификат с логото на компанията и ресторанта.
  • След тази встъпителна игра за повдигане на настроението, майстор-готвачът показа как се приготвят три традиционни български ястия, които след това участниците трябваше сами да направят, отново разделени в отбори и конкуриращи се помежду си. Облечени в индивидуално подготвени престилки и готварски шапки, те напълно се вживяха в ролите си.
  • Накрая, независимо жури, състоящо се от представител на ТУИ България, готвачът на ресторанта и представител на клиента, трябваше да определят най-добрият отбор.
  • Участниците научиха нещо интересно и в същото време се забавляваха.