Услуги за туроператори

Ние имаме опита и квалификацията да бъдем ваш партньор в дестинацията при:
Хотелско договаряне
В ТУИ България работи екип от експерти в договарянето на най-добрите ценови условия за настаняване. Отлично работим с хотели във всички летни и зимни курорти, като освен това можем да Ви предложим съдействие при договарянето на контингенти в хотели в цялата страна.
ТУИ България държи изключително много на високото ниво на качество, сигурност и безопасност и поради тази причина използва услугите на реномирани транспортни фирми, с нов и поддържан автопарк, с доказан опит в туристическите превози.
Екскурзиите, които ТУИ България предлага изцяло отговарят на изискванията за стандарти на TUI Group. Екскурзионните програми са съобразени с изискванията на клиента, и се водят от лицензирани опитни екскурзоводи.
Екипът на ТУИ България обработва резервациите на десетки туроператори, които са се доверили на нашите услуги. Професионалистите ще направят всичко възможно, за да отговорят на изискванията на гостите, комуникирайки си ежедневно с хотелиери от цялата страна.
Представителите, които са част от екипа на ТУИ България са преминали обучения по спазването на високите стандарти за качество на обслужването на TUI Group. Освен обгрижването на гостите, нашите представители са отлично обучени да боравят с последните технологични иновации и да ги имплементират в ежедневната си дейност.
ТУИ България предлага различни обиколни маршрути в България, Сърбия, Македония и Румъния. Маршрутите ни включват посещения на основните туристически забележителности, като: Рилски манастир, Старинен Пловдив, Казанлък и Розовата долина, Несебър, Велико Търново и Арбанаси, Русе и София, както и заележителности в чужбина като: Белград, Природен парк Джердап, Шарганската осмица и Дървен град, Скопие, Охридското езеро, Замъка Пелеш и Букурещ, както и много други. В зависимост от изискванията на нашите клиенти можем да организираме и специализирани маршрути като например – винени турове, спа и уелнес, кулинарни, религиозни или еко турове.
Нашият екип от професионалисти може да предостави всичко необходимо за задоволяване на изискванията на туристи от групи – настаняване, транспорт, ексклузивни екскурзии.
Ще се радваме да обработим индивидалните запитвания на вашите гости, които искат нещо по-различно от традиционната туристическа програма или хотелско настаняване. Можем да съдействаме на Вашите индивидуални туристи за тяхното хотелско настаняване, транспорт или специална екскурзионна програма.
Нашият дългогодишен опит в туристическата индустрия ни помага да предоставим най-добрата услуга на бизнес гостите Ви – от настаняване и транспорт, до конферентни зали и допълнителна екскурзионна програма.
ТУИ България е представител на Intercruises Shoreside and Port Services и предоставя пълната гама от услуги за круизни кораби, акустиращи на българските пристанища в Черно море или на река Дунав.
 
 
Свържете се с нас